Wizy Do Wietnamu - Organizowanie Wiz, Pośrednictwo Wizowe Wietnam

Wietnam

Wietnam to kraj różnorodności, przepysznego ulicznego jedzenia, zadziwiającego ruchu na ulicach, przepełniony ludźmi, którzy pędzą przed siebie. Każdy gdzieś się spieszy – czy to rowerem, motorowerem lub motocyklem, a zdecydowanie rzadziej samochodem. Pierwszeństwo na drodze podobno mają Ci więksi, a uszanowanie tej zasady pozwala na bezkolizyjną jazdę.
Prawdziwa wietnamska kuchnia to zupełnie inne składniki i smaki, niż te, które Wietnamczycy serwują nam tu w Polsce.
Wietnam odwiedza corocznie około 8 mln turystów z całego świata i wbrew pozorom jest on na te odwiedziny świetnie przygotowany.
Wietnamczycy są bardzo gościnni, mimo iż wielu z nich posługuje się wyłącznie językiem wietnamskim i tak próbują swoich sił w rozmowie z turystami.
Wietnam staje się coraz bardziej popularny wśród polskich turystów. Polacy objęci są obowiązkiem wizowym, przy czym formalności można dopełnić na dwa sposoby.
Wizę do Wietnamu można wyrobić w konsulacie i nie martwić się po przylocie lub wykupić wyłącznie promesę wizową, na podstawie której wizę otrzymuje się na jednym z trzech lotnisk w Wietnamie.

Ho Chi Minh największe miasto w Wietnamie inaczej Sajgon, położone na zachodnim brzegu rzeki Sajgon.
Wietnamscy rybacy łowiący ryby.
Łowienie ryb przy zachodzie słońca na sieć
Zatoka Ha Long pływająca wioska w Wietnamie

Wybierz rodzaj wizy. Pośrednictwo od 89PLN

Visa Tourist and Business Approval Letter entitles you to paste a visa at the airport (stay up to 30 days)
Visa Tourist and Business Approval Letter entitles you to paste a visa at the airport (stay up to 90 days)
Visa Tourist and Business Visa pasted at the consulate (stay up to 30 days)
Visa Business pasted at the consulate (stay up to 90 days for business purposes)
Typ wizy:
Promesa Turystyczno – Biznesowa 30 dniPromesa Turystyczno – Biznesowa 90 dniWiza BiznesowaWiza Turystyczno-Biznesowa
Krotność wizy:
1-krotnaWielokrotna1-krotnaWielokrotna1-krotnaWielokrotnaWielokrotna
Czas wyrobienia wizy:
Standardowy 4 dniEkspresowy 1-2 dni
Standardowy 5-6 dniEkspresowy 2-3 dni
Cena:
KOSZT PROMESY 134 PLNKOSZT PROMESY 224 PLNKOSZT PROMESY 144 PLNKOSZT PROMESY 234 PLNKOSZT PROMESY 224 PLNKOSZT PROMESY 314 PLNKOSZT PROMESY 244 PLNKOSZT PROMESY 334 PLNOPŁATA KONSULARNA 350 PLN + POŚREDNICTWO 129 PLNOPŁATA KONSULARNA 300 PLN + POŚREDNICTWO 89 PLNOPŁATA KONSULARNA 250 PLN + POŚREDNICTWO 89 PLNOPŁATA KONSULARNA 300 PLN + POŚREDNICTWO 129 PLNOPŁATA KONSULARNA 300 PLN + POŚREDNICTWO 89 PLNOPŁATA KONSULARNA 350 PLN + POŚREDNICTWO 129 PLN
Email:
Telefon:
Uwagi:
Oświadczam, że zapoznałem/am się i akceptuję regulamin usług pośrednictwa wizowego świadczonych przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers z siedzibą w Warszawie przy ul. Chłodnej 64 lok.4 , NIP: 527294739
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych we wniosku wizowym, na potrzeby realizacji umowy i świadczenia usługi pośrednictwa wizowego przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers (zgodnie z rozporządzeniem ogólnym o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r.).
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych, tj. przesyłania przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers aktualnej informacji o ofercie firmy oraz akcjach promocyjnych. Tym samym wyrażam również zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na podany adres e-mail.

Documents required:

1. visa application form [download]
2. a scan of a passport valid for at least 180 days after the planned end date of the trip (page with photo)

Ważne informacje

  • • Approval Letter is accepted only at airports in: Hanoi, Ho Chi Minh City (Saigon) and Danang.
  • • The waiting time for a visa at the airport can take from few minutes to 2-3 hours. It depends on how many people will be expected to paste the visa on the basis of the approval letter. After arrival, you should go to the Visa on Arrival point as soon as possible.
  • • Przy wklejaniu wizy na lotnisku należy uiścić opłatę za wizę w kwocie 25$ za wizę jednokrotną lub 50$ za wizę wielokrotną.

Documents required:

1. visa application form(filled out online [download], then it should be printed and signed)
2. passport valid for at least 180 days after the planned end date of the trip

3. color photo (3.5×4.5 cm, uniform, bright background, 70-80% face, taken in the last 6 months)

4. rezerwacja biletu lotniczego

Important information

  • The consulate has the right to: refuse to issue a visa, change the requested number of entries and change the visa validity, without giving a reason.
  • The visa processing time was given in the working days of the consulate.

Documents required:

1. visa application form (filled out online [download], then it should be printed and signed)
2. passport valid for at least 180 days after the planned end date of the trip
3. color photo (3.5×4.5 cm, uniform, bright background, 70-80% face, taken in the last 6 months)
4. zaproszenie potwierdzone przez Wydział ds. Imigracji przesłane z Wietnamu do konsulatu w Polsce
5. kopia/skan zaproszenia potwierdzonego przez Wydział ds. Imigracji przesłanego z Wietnamu do biura

Ważne informacje

  • The consulate has the right to: refuse to issue a visa, change the requested number of entries and change the visa validity, without giving a reason
  • The visa processing time was given in the working days of the consulate.

F.A.Q.

1. What is the approval letter for Vietnam?
Approval letter is a document that guarantees a visa at the airport in Vietnam. Approval letter is issued for specific dates, just like a visa. The correct visa is glued on its basis after the arrival, but only at three airports in Vietnam: Hanoi, Saigon (Ho Chi Minh) and Danang.

2. Do I have to come to the office to get a visa to Vietnam?
The entire procedure of obtaining a approval letter takes place on line, there is no need to deliver documents to the office. All you have to do is send us your completed form by e-mail.

3. Will anyone applying for a visa to Vietnam get it?
An obstacle may be the validity of a passport shorter than 6 months. The problem will also have people sought by the police and those who have violated immigration laws.

4. When can I enter Vietnam if I already have a approval letter?
Entry into Vietnam is possible in the dates given on the approval letter.

5. I have a approval letter. How long will I have to wait at the airport for visa pasting?
As a rule, it takes from few minutes to 2-3 hours. It depends on how many people will be expected to paste the visa on the basis of the approval letter. After arrival, you should go to the Visa on Arrival point as soon as possible.

6. I received a visa promise, which also includes the names of other people, why?
The Vietnamese Immigration Office issues visa promises with all applicants who have completed their visa applications on a given day. This is the most correct document and you do not have to worry about it being a problem.