Wizy Biznesowe i Turystycze do Indii - Pośrednictwo, Organizowanie Wiz

Indie

O Indiach mówi się, że można je kochać albo nienawidzić, ale nie można pozostać wobec nich obojętnym. Dla jednych to synonim biedy i przeludnienia, dla innych wyjątkowa mieszanka kultur, zapachów i kolorów. Indie są krajem odwiedzanym w głównej mierze w celach turystycznych, mają wielu fanów, takich którzy wracają tu kilkukrotnie, namawiają na wyjazdy swoich znajomych.

Co ciekawe od jakiegoś czasu Indie stały się dla Polaków także krajem z dużym potencjałem gospodarczym, Polscy biznesmeni są ostrożni wobec tego rynku, ale ci, którzy zdecydowali się w niego zaangażować, dziś nie żałują tej decyzji.

Każdy wyjazd do Indii zawsze wiąże się z koniecznością uzyskania wizy, niezależnie od celu podróży. Mimo, iż zapowiadano, że wizy do Indii dla Polaków będą dostępne od ręki na lotniskach po przylocie, szybko wycofano się z tej decyzji i Polacy, podobnie jak obywatele innych krajów są objęci obowiązkiem wizowym.

Tadż Mahal został wybudowany w Agrze, mieście nad rzeką Jamuna, w indyjskim stanie Uttar Pradesh. Tadż Mahal leży w odległości ok. 200 kilometrów od Delhi. Aby pojechać i zobaczyć indyjskie mauzoleum trzeba posiadać ważny paszport i wklejoną wizę do Indii
Indie zbieranie liści herbaty przez kobiety
Starożytne budowle w Indiach

Wybierz rodzaj wizy. Pośrednictwo od 89PLN

Visa Business (issued for a maximum of 6 months, intended for employees and management)
Visa Tourist (issued for a maximum of 6 months for tourist purposes)
Typ wizy:
Wiza TurystycznaWiza Biznesowa
Krotność wizy:
1-krotna2-krotnaWielokrotna
1-krotna2-krotnaWielokrotna
Czas wyrobienia wizy:
Standardowy 14 dni
Cena:
OPŁATA KONSULARNA 540 PLN + POŚREDNICTWO 89 PLNOPŁATA KONSULARNA 750 PLN + POŚREDNICTWO 89 PLN
Imię i Nazwisko:
Email:
Telefon:
Uwagi:
Oświadczam, że zapoznałem/am się i akceptuję regulamin usług pośrednictwa wizowego świadczonych przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers z siedzibą w Warszawie przy ul. Chłodnej 64 lok.4 , NIP: 5272294739
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych we wniosku wizowym, na potrzeby realizacji umowy i świadczenia usługi pośrednictwa wizowego przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers (zgodnie z rozporządzeniem ogólnym o ochronie danych osobowych z 27 kwietnia 2016 r.).
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingowych, tj. przesyłania przez Pośrednictwo Wizowe Daniel Rongiers aktualnej informacji o ofercie firmy oraz akcjach promocyjnych. Tym samym wyrażam również zgodę na otrzymywanie informacji handlowych drogą elektroniczną na podany adres e-mail.

Documents required:

1. completed on line and signed application form [download]
2. passport (original) valid for a minimum of 12 months, 2 free pages required side by side
3. color photo (3.5×4.5 cm, uniform, bright background, 70-80% face, taken in the last 6 months)
4. copy of return ticket or reservation
If you don’t have an airline booking, ask our consultant 533 450 533

Important information

  • The consulate has the right to refuse a visa, change the requested number of entries, change the visa validity period without giving a reason.
  • The visa processing time is given on working days of the consulate.

Documents required:

1. completed on line and signed application form [download]
2. passport (original) valid for a minimum of 12 months, 2 free pages required side by side
3. color photo (3.5×4.5 cm, uniform, bright background, 70-80% face, taken in the last 6 months)
4. copy of return ticket or reservation
5. Invitation letter from Indian partner or company with the complete information regarding the visit along with the undertaking of all the responsibilities while a foreign national stays in India; letter of invitation MUST be signed, duly stamped and addressed to the Embassy of India in Warsaw)
6. Letter from the company where the applicant is employed with the information about the visit to Indian company along with the undertaking of all the responsibilities while the applicant stays in India. Letter MUST be stamped and duly signed by the authorised person.
If you don’t have an airline booking, ask our consultant 533 450 533

Important information

  • The consulate has the right to refuse a visa, change the requested number of entries, change the visa validity period without giving a reason.
  • The visa processing time is given on working days of the consulate.

F.A.Q.

1. Can the visa application to India be filled in manually?
Unfortunately not. All applications are filled on-line.

2. Do I have to submit my documents in person by applying for a visa to India to get my fingerprints?/strong>
There is no need to use our mediation, you will not have to visit the Indian Consulate in person. You can settle everything without leaving your home.

3. Can you extend the validity of your visa to India?
Unfortunately not. After the visa expires, a new one should be issued.

4. What picture should I stick to an application to India?
All you need is a standard, biometric passport photo, with a face straight on a light background, so that the face occupies 70-80% of the photo.

5. When it is best to apply for a visa to India?
Preferably a month before the planned trip, so that you can safely finish all the formalities. The Indian consulate does not provide for the issuance of visas in express mode.